Hair Weave

Hoe werkt hair weave?

Hair weaves zijn extensions in de vorm van matten. Bij de hair weaving techniek wordt er eerst van het eigen haar één of verschillende vlechtjes (cornrows) horizontaal op de hoofdhuid gemaakt. Dit wordt zo strak mogelijk gedaan voor het beste resultaat. Vervolgens wordt hier het haar matje aan vast gemaakt door middel van een speciaal weave naald en draad. Dit is ontzettend stevig garen, waardoor het haar goed vast blijft zitten.


Doordat er gebruik wordt gemaakt van een dunne inzetrand zit het haar platter tegen de hoofdhuid. Na het zetten wordt het gehele haar in model geknipt zodat de overgang tussen het eigen haar en de weave niet meer zichtbaar is en het resultaat natuurlijk oogt. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische producten blijft het eigen haar bovendien onbeschadigd.


Hoe lang blijft hair weave zitten?

Hair weave blijft maximaal 6 weken zitten maar doordat het eigen haar blijft doorgroeien, kan dit bij iedereen verschillen. Simpelweg omdat bij de één het haar sneller groeit dan bij de ander. Hair weave blijft minimaal een jaar goed. Belangrijk is wel om het haar niet te lang te laten zitten om klitten te voorkomen.


Hair Weave laten zetten bij Karma Beauty in Amstelveen

Wilt u zelf hair weave laten zetten? Karma Beauty is gespecialiseerd in haarverlenging door middel van hair weaving. Kom langs voor professioneel advies en vraag naar de mogelijkheden voor u of maak een afspraak.

Neem contact met ons op
Rembrandtweg 332, 1181HB, Amstelveen