Ontharen

Scheren, plukken ontharing crème smeren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak onhandig ritueel. Heeft u last van ongewenste haargroei en wilt u er vanaf? U kunt bij Karma Beauty terecht voor verscheidene ontharingsbehandelingen met een glad en zacht resultaat. De specialisten van Karma Beauty bieden met hun jaren ervaring een snelle, vrijwel pijnloze behandeling, passend behandeling voor iedere huidtype.

 

HARSEN

Het harsen van bepaalde zones van uw lichaam geeft een verzorgt en hygiënisch gevoel. Het is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij het haar met wortel en al wordt verwijderd. In tegenstelling tot bijvoorbeeld scheren waarbij al snel stoppels ontstaan blijft het haar 3-5 weken lang weg. Hoewel de behandeling nagenoeg pijnloos is kan het uiteraard voorkomen dat uw huid wat gevoelig is op het moment van harsen. Gelukkig weten de schoonheidsspecialisten van Karma exact hoe de pijn te minimaliseren en gebruiken zij hiervoor de nieuwste technieken.

Het haar dat terugkomt wordt steeds zachter en komt terug in mindere mate, op den duur kan het zelfs helemaal wegblijven. Een ander prettig bijeffect van harsen is dat tijdens de behandelingen dode huidcellen worden meegenomen, waardoor de huid heerlijk zacht en glad zal worden.

Voor optimaal resultaat zal de schoonheidsspecialiste na het ontharen een kalmerende en verzorgende lotion aanbrengen waardoor de lege haarzakjes dichttrekken.

 

THREADING

Threading is een prachtige manier om de wenkbrauwen super strak en mooi te epileren. De methode gebeurt door middel van een draadje en is geschikt voor iedere huidtype. Naast het epileren van de wenkbrauwen is threading ook erg geschikt voor de bovenlip kin en de rest van het gezicht.

Doordat de methode tevens de wortel en de donshaartjes verwijderd geniet u lang van een strak en heel precies resultaat.

 

PERMANENT ONTHAREN

Mooi zonder haar voor zowel mannen als vrouwen met het nieuwste revolutionaire medisch gecertificeerde SHR lazersysteem. De nieuwe SHR laser verwijderd ongewenste haren van elk haartype op een snelle, veilige en duurzame manier.

Ontharen met SHR werkt effectief en is bovendien geheel pijnloos.

 

Bekijk prijzen

 

Kies voor professionele ontharing bij Karma Beauty

Maak een afspraak bij Karma Beauty en zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei. Voor vragen of een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Rembrandtweg 332, 1181HB, Amstelveen