Nagels

De manicure- en pedicurebehandelingen van Karma Beauty zorgen dankzij onze professionele nagelstylistes voor dat uw handen en voeten gezien mogen worden! In een sfeervolle en hygiënische omgeving passen wij de nieuwste technieken toe voor het beste resultaat.

Verzorgde handen én nagels vormen immers een belangrijk onderdeel van een goede lichaamsverzorging. Net als ieder deel van het lichaam hebben handen, voeten en nagels voeding en vocht nodig ter bescherming.

 

HANDEN

U kunt bij de nagelstylistes van Karma Beauty terecht voor verschillende behandelingen voor uw nagels. Bij iedere behandeling staan uw persoonlijke wensen centraal en bieden wij persoonlijke en professionele verzorging. Met als resultaat verzorgd uitziende handen en nagels. Wanneer mooie, stevige nagels u niet van nature zijn meegegeven bieden kunstnagels van gel of acryl een goede oplossing.

Bij een manicure behandeling worden uw handen gescrubd en verzorgd en kiest u uw favoriete kleur nagellak of French lakken. De professionele lak zorgt ervoor dat de lak langer blijft zitten en is bovendien keurig aangebracht.

 

SHELLAC NAGELLAK

Shellac is een nagellak dat draagt als een gel maar eruitziet als een nagellak. Hierdoor blijft de lak minimaal een week zitten, brokkelt het niet af, breken de nagels minder snel en geniet u toch van ultiem glanzende nagels.
Bij Karma Beauty vindt u de mooiste en nieuwste kleuren en worden uw nagels met veel precieze en verzorging gelakt

 

PEDICURE

Dankzij de professionele verzorging van Karma Beauty krijgen uw voeten en teennagels de verzorging die ze verdienen. Na een ontspannende behandeling verlaat u de salon met verzorgde, zachte voeten die gezien mogen worden. Tijdens een pedicure behandeling worden likdoorns en ingroeiende nagels behandeld en het overtollig eelt verwijdert.

 

SPA PEDICURE

Karma beauty is gespecialiseerd in Spa pedicure. Hierbij krijgen de uw voeten de volledige verzorging die ze verdienen: Een heerlijk voetbad, scrub, masker, ontspannende massage, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van eelt en indien gewenst het lakken of shellaken van de teennagels.

 

NAGELS

Shellac
Shellac is een nagellak dat minimaal twee weken blijft zitten. Dankzij de unieke samenstelling brokkelt de gel niet en breken uw eigen nagels ook minder snel. Kies uit één van de trendy kleuren en laat uw teennagels glanzen.
Gelnagels
Wanneer u niet tevreden bent met het uiterlijk van uw teennagels of wanneer uw nagels zijn aangetast bied de bescherming van gel u de uitkomst.

 

Bekijk prijzen

 

Laat uw nagels verzorgen bij Schoonheidssalon Karma Beauty

Karma beauty werkt uitsluitend met professionele producten en de nieuwste technieken om zo uw nagels, voeten en handen te doen stralen. Uw tevredenheid en comfort is immers onze hoofdzaak. Neem contact op met een van onze nagel stylistes voor meer informatie of een afspraak.

Neem contact met ons op
Rembrandtweg 332, 1181HB, Amstelveen