Gezicht

Als het gaat om huidverzorging gaan schoonheid en gezondheid hand in hand. De professionele schoonheidsbehandelingen van Karma beauty geven uw huid een gezonde gloed en zacht gevoel. Geniet bovendien van persoonlijke make-up behandelingen en geef uw gezicht doormiddel van wimper extensions of wimpers/wenkbrauwen verven uw gezicht extra expressie. Geniet u van persoonlijk advies en kom weer verzorgd en mooi voor de dag.

2B Biobeauty

Vernieuw uw huid, 0% zuren, 100% Natuurlijk!

Wat is Biopeeling?

De term Bio Peeling betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Welk resultaat kan men verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij uw klant er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Effectief bij: Anti rimpel behandeling Vale (rokers) huiden/Pigmentvlekken /Onzuiverheden/ Grove poriën/Fijne lijntjes/ Vette huid /Littekens/ Acne

Effectief bij:

  • Anti rimpel behandeling
  • Vale (rokers) huiden
  • Pigmentvlekken
  • Onzuiverheden
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes
  • Vette huid
  • Littekens
  • Striae
  • Acne

Hoe werkt de behandeling

De 100% natuurlijke en helende 2B Bio Peeling verwijdert op geheel innoverende wijze de onvolkomenheden van de huid. Ouderdomstekenen verdwijnen, de huid vernieuwt zichzelf, de teint licht op. Na 1 behandeling ziet u direct verschil. Voor het mooiste resultaat adviseren wij u de behandeling in kuur verband te ondergaan.

 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

 

WENKBRAUWEN/WIMPERS VERVEN

Door het verven van je wimpers en wenkbrauwen zorgt u voor meer expressie rondom de ogen. Het biedt een ideale oplossing wanneer u zich niet dagelijks druk om wilt maken en er toch natuurlijk en verzorgd uit wilt zien. Ook voor vrouwen met gevoelige ogen kan het verven van de wimpers een uitkomst bieden want u hoeft niet langer dagelijks mascara op te doen.

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen duurt 10 tot 20 minuten. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ±3-6 weken zitten.

 

WIMPER EXTENSIONS

Karma Beauty maakt bij wimper extensions gebruik van de One by One techniek. Hierbij wordt op elke wimper één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. U kunt hierbij naar wens kiezen uit een variatie aan lengtes en krul voor een perfect resultaat.

De periode dat de extensions blijven zitten is afhankelijk van eigen groeicyclus. Gemiddeld blijven wimper extensions 1-3 maanden zitten.

 

MAKE-UP

Heeft u een speciale gelegenheid of wilt u graag advies over uw make-up. Het kiezen van de juiste make-up is heel persoonlijk. Karma Beauty geeft u graag tips en laat u perfect voor de dag komen met make-up die aansluit op uw wensen en past bij uw huid en gezicht.

 

Karma Basic

Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip, masker afgestemd op uw huidtype, dag-nachtverzorging.

 

Karma Relax

Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, harsen bovenlip, massage (met een masker afgestemd op uw huidtype) van gelaat, nek, schouders en decolleté, dag-nachtverzorging.

 

Karma Relax extra

Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, wenkbrauwen en wimpers verven, harsen bovenlip, extra serum en specifiek masker afgestemd op uw huidtype, uitgebreide massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, dag-nachtverzorging.

 

Karma totaal

Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, wenkbrauwen en wimpers verven, harsen bovenlip, extra serum en specifiek masker afgestemd op uw huidtype, uitgebreide massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, dag-nachtverzorging.

 

Karma Microdermabrasie

Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, wenkbrauwen en wimpers verven, harsen bovenlip, extra serum en specifiek masker afgestemd op uw huidtype, uitgebreide massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, dag-nachtverzorging.

 

Karma @B Bio Peeling

De biopeeling van 2B BioBeauty is de nieuwste generatie kruidenpeeling die gebruikt wordt voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocyten) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilfering proces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.

 

Bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Door deze aanpak krijgt u een stevigere huid met een gezondere kleur.

 

Tienerbehandeling

Reinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, reinigend masker aangepast op uw huidtype, dag-nachtverzorging. Deze behandeling is vooral gericht op het reinigen van de huid.

 

Acne behandeling

Reinigen, salicylzuur peeling, verwijderen van onzuiverheden, reinigend masker aangepast op uw huidtype, dag-nachtverzorging. Deze behandeling is vooral gericht op het reinigen van de huid en het verminderen van talgproductie

 

Rugbehandeling

Massage rug, schouders en nek 
Ontspannende rug behandeling

 

Bekijk prijzen

 

Boek een behandeling bij Schoonheidssalon Karma Beauty.

Wilt u uw huid ook weer laten stralen of overweegt u één van onze beautybehandelingen? Zowel vrouwen als mannen kunnen bij Karma Beauty terecht voor korte tot zeer uitgebreide persoonlijke gezichtsbehandelingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een behandeling boeken? Neem contact op met onze schoonheidssalon.

 

Neem contact met ons op
Rembrandtweg 332, 1181HB, Amstelveen