Cursus Nagelstyling

Individuele lessen met volledige aandacht en begeleiding. De lessen zijn 1 op 1 zodat het leerproces optimaal is. Er wordt tijdens de cursus gewerkt op de nailtrainer en met modellen. Er wordt les gegeven met de kwalitatief hoogwaardige producten van Tilly's die zorgdragen voor het beste resultaat. Uw docent is een ervaren Nagelstyliste die al jaren in het vak zit en nog steeds in de praktijk actief is. Daarbij kunt u zelf bepalen wanneer u de lessen wilt volgen, dit kan op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag zowel overdag als in de avonduren.

 

Cursus aanbod:

 

Cursus Manicure € 235,= 

Leer natuurlijke nagels verzorgen en mooi nagels lakken. Manicure is de basis van alle nagelbehandelingen. Deze cursus is  te volgen in 1 lesdag  en aan het eind van de dag kunt u een volledige manicure behandeling uitvoeren. Er is 1 model nodig en u ontvangt bij de cursus een uitgebreid productpakket om een luxe manicure behandeling mee te kunnen uitvoeren.

 

 

Gelnagels (basiscursus) € 595,= 

Leer in 3 dagen gelnagels aanbrengen en opvullen.

Een zeer intensieve cursus.

Er wordt aandacht besteed aan: tips plakken,  vijltechniek, gel aanbrengen en modelleren tot een mooie kunstnagel. En  uiteraard leert u ook de uitgroei van de gelnagels op te vullen.

De prijs in incl. productpakket om in de cursus mee te werken en natuurlijk thuis te oefenen.

U heeft tijdens deze cursus 1 model nodig.

 

Acrylnagels (basiscursus) € 595,= 

Tijdens deze cursus van 3 dagen leer je stevige acrylnagels te maken. Dit begint bij het voorbereiden van de natuurlijke nagels voor het aanbrengen van de kunstnagels. Je  leert tips plakken, vijltechnieken, acryl aanbrengen en een opvulling uitvoeren.

Deze cursus is wederom inclusief productpakket om mee te werken in de cursus en thuis te oefenen.

Er is 1 model nodig.

 

 Gel- of acrylnagels (vervolgcursus) € 295,=

Na het volgen van de basis cursus gel- of acrylnagels kun je kiezen voor een vervolgcursus. Tijdens een vervolgcursus leer je vervolgtechnieken zoals het aanbrengen van gel- of acrylnagels in French Manicure (pink/white) en het opvullen daarvan. Maar je leert ook werken met sjablonen en reparaties aan afgebroken nagels uit te voeren.

De vervolgcursus duurt 2 dagen en er is 1 model nodig.

 

Cursus Allround Nagelstyling € 995,= 

Dit is een uitgebreide 10 daagse opleiding waarmee u direct aan de slag kunt als Allround Nagelstyliste. In deze opleiding komt de nodige theorie voorbij zoals nagelaandoeningen, hygiëne en opzet eigen studio.

 

  • Je leert de basis nagelverzorging en het geven van een manicure behandeling inclusief mooi lakken.
  • Je leert gel- en acrylnagels aan te brengen en op te vullen, ook in french manicure (pink/white).
  • Er wordt aandacht besteed aan reparaties van afgebroken nagels en het werken met sjablonen.
  • Dit is een complete opleiding waarbij u examen kunt doen en een certificaat ontvangt.
  • In deze opleiding zijn 3 modellen nodig.

 

Bijkomende kosten;

Bij deze cursus dient u een productpakket aan te schaffen waarin alles zit om in de les mee te werken en thuis. De kostprijs van dit pakket is

€ 430,-

Daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs examen te doen bij TCI, de meerprijs daarvoor is op aanvraag

 

Check website www.nailseducationstudio.nl voor meer info !!

Neem contact met ons op
Rembrandtweg 332, 1181HB, Amstelveen